FORUMUSTA34 - TURKiSH & WORLD PERFECT FORUM

Tam Versiyon: forum yazıları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Millet, görüyorum ki forumda çok kişi kendi fikirlerini yazmak yerine başka sitelerden kopyala yapıştır yapıp foruma birşeyler katmaya çalışıyor. Böyle devam ederse lokal bir forum olarak kalmaya devam edecek dikkatinize sunuyorum Icon4
evet hadi kişiye özel konular bulalım....arkadaşlar.
evet katılıyorum...ancak forumu büyütene kadar birazda çalıntı olacak elbet...tabi ancak kendi konularımızı yapmaya başladığımız zaman patlama yaşanır...forumun yükselmesi için.
Bu foruma ait bir konular bütünlüğü yapmaya başlamak için beklemek neden ?????????????
eğer ilgi görüyorsa ki görüo bana göre çalıntı olup olmaması hiçbirşeyi değiştirmez sonuçta o çalıntı dediklerinizinde gönderenin düşünçelerini biraz olsun yansıttığını düşünüyorum eğer yansıtmasaydı zaten yollamazdı weya ilgilenmezdi bizlerlede paylaşmak istemiş bu çok doğal. ayrıca şahsen takıldığım tek forum sitesi bu, gerçekten forum sitelerinden nefret ederim ama bu siteyi nedense çok sewiyorum.we bence ilerde hak ettiği yerede gelecektir..teşekkürlerGul
Ama her insan fikirlerini yazıya dökemez ,dökebilenlerde zaten zaman buldukça yazıyor..
kopyala yapıştıra bende karşıyım,hiç bir yazıda düzenleme yapmadan aynı şekilde koyuyorlar inanın hiçbirinide açıp okumuyorum..
madem kopyala-yapıştır yapıyorsunuz bari yazıyı büyültün, renk katın ,bişey ekleyin yazıyı güzelleştirin,ozaman daha çok ilgi çekiyor 12

EET CADY ABLA YA HAKLISIN UZUN YAZI9LAR DAHA BÜYÜK HARFLERLE YAZILABİLİR ÇÜNKÜ BAZEN İNSAN UZUN YAZILARI OKURKEN SIKILIYORRRSAOL ABLACIM(VALLA BENDEN BÜYÜK OLDUĞUNU SADECE TAHMİN EDİYORUMSmile)
Referans URL