FORUMUSTA34 - TURKiSH & WORLD PERFECT FORUM

Tam Versiyon: eşinizin ailesiyle aynı evde oturmayı kabul eder miydiniz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Eşinizin ailesini çok sevıyorsunuz hıcbır problemınızde yok onlarda sızı çok sevıyorlar o kadar cok sevıyorlar kı sızınle aynı evde oturmayı istıyorlar...sizin bu konudakı tavrınız ne olurdu?.........
seve-seve kabul ederim 11 hatta onlaran önce ben birlikte oturmayı teklif ederdim çünki kalabalık aile ortamını çok seviyor ve özeniyorum 4
aslında insanın gözü korkuyor bazı şeyleri duyunca,bu devirde de pek fazla kalmadı. ama eğerki çok seviyorsam kabul edebilirim.
kişiye ve ailesine göre değişir....
ben olsam kabul ederdim...
......EDİT....
belki yaşım küçükken olsaydı evet derdim 4 ama şuanki düşüncelerimle hayır çünkü artık çabuk sinirlenen ve cevap veren biri oldum 10 o yüzden karşımdakinide kırmamak için ayrı olması daha güzel 4 zor bir durum allah yardımcın olsun cadi_silvia 1212
çok haklısın cadi_silvia,bir ömür boyu tabiki olması çok zor bişey,heleki evliliğin ilk günlerinde beraber olmamalı..
ama belki hasta olur bişey olur ozaman yanına alman daha iyi olur..
peki baştan beraber oturma gibi bir konuşma oldumu yoksa sonradanmı çıktı?
cadi_silvia'cım aslında haklısın , kararın bu yönde ise kesinlikle karşılıklı konuşup karar almalısınız ablası

unutmayın ki ... bu hayat ikinizin 2
......EDİT....
ahhh güzelim benim seni çok üzmüşler 10 en iyisi sen önce nişanlınla daha sonrada kendi annenle bu konuyu kesin bir şekilde konuş,bu şekilde mutlu olamayacağını onlara anlat..onlar eğer ki sana destek olursa bu sorunun ortadan kalkması daha kolay olur..
gerçekten zor bir durum canım yaa ALLAH YARDIMCIN OLSUN...senden güzel haberlerini beklicez,inşallah istediğin gibi olur 12Gul
......EDİT....
Sayfa: 1 2
Referans URL