foruma resim eklemek çok zor oluyor devamlı koda çevirmek gerekiyor buda fazlasıyla zaman alıyor..oyüzden açıkcası şahsım adına fazlasıyla sıkılıyorum budurumdan çoğu zaman vazgeçiyorum...
zaten şurda 5 yada 6 kişi yazı yayınlıyoruz..bizede bir hayli zor oluyor..
bu konuda sizden yardım istiyorum..
ilgilenirseniz sevinirim..
Haklısın Cady Ablam Sırf Bulamadığım İçin Bende İmzama Kodlu Resim Bulamadığımdan Koymuyorum.Umarım İlgilenirler...
ben imzadan bahsetmiyorum dewbal girl..ilgili kişiler zaten anladı demek istediğimi..
imaj siteleri bu siteler için var...gerçek forumlarda malesef düzen kodlarla çalışıyor...forumda bir değişiklik yapmamız diye bir konu yok çünkü düzen böyle çalışıyor...istesekte olmaz kodlarla ne harikalar yaratılıyor...sizde yapın bence dahası şu an yazanlar biz olabiliriz...40.000 üyeli forumlarda bile yazan 5 kişiyi geçmiyor.....biz herkese sahip çıkalım forumada yazalım...temelin dediği gibi faydasını görürüz...sıkıntılar zamanla geçecek. bakın bakalım ben kaç tane resim yüklemişim hiç te zor gelmedi bana...sizdende biraz gayret..
saygılar.sevgiler.

teşekkür ederim ilginiz için..yalnız ben imeem diye bir siteden yapıyorum kodları,orda duruyor devamlı ancak çok yavaş işliyor orası bana başka bir kodlar için site adresi verebilirmisiniz..
tabiki... Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. burası hızlı.
olmazsa Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. burası.
daha olmazsa Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. burası.
çok teşekkür ederim...
biz de teşekkür ederiz...çok işimize yaradı .saygılar...
yardım etmek görevimiz...biz teşekkür ederiz...saygılar...sevgiler.
ben her resmi kaydederken url no su ile kaydediyorum kullanırken avantaj oluyor eklerken kopyala yapıştırrr.. öneririm..;)